https://www.high-endrolex.com/8 Organizare evenimente | Hotel Transilvania Cluj
Str. Regele Ferdinand nr. 20 Cluj-Napoca, 400110, Cluj      reception@hoteltransilvaniacluj.ro +40 (264) 59.44.29

Sali de Conferinta / Workshop / Training / Coaching

Locaţia perfectă pentru evenimentul dumneavoastră!

Fie că este vorba despre o aniversare, o reuniune sau un eveniment corporate, Hotelul Transilvania poate veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă personalizată, corespunzătoare celor mai ridicate cerinţe!

Restaurant

Restaurant

Restaurantul Hotelului Transilvania este perfect pentru sărbătorirea unor mese festive, sau pur şi simplu pentru savurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte! Având o capacitate de 25 de locuri, restaurantul este ferit de zgomotul oraşului, dar amplasat într-o locaţie centrală, fiind uşor accesibil din orice punct al oraşului.

Click pentru site-ul restaurantului

Click pe poză pentru galerie

Events

Events

Cu o capacitate de 30 de locuri, sala poate fi adaptată cerinţelor dumneavoastră, pentru ca evenimentul să fie organizat aşa cum vă doriţi! Calitatea serviciilor oferite reprezintă standardul nostru de excelenţă!

Click pe poză pentru galerie

Terasa de vară

Terasa de vară

Superba Terasă de Vară vă va încânta cu intimitatea şi ambianţa deosebită într-o ploaie de flori în inima oraşului, oferind la maxim 100 persoane meniuri clasice româneşti şi meniuri de altă dată, terasa fiind alternativa perfectă pentru zilele sau serile călduroase de vară!

Click pe poză pentru galerie

Training & Conference

Training & Conference

Sunteţi în căutarea locaţiei ideale pentru o întâlnire de afaceri sau cu prietenii? Hotel Transilvania vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu un Social Room, situat în "buricul târgului"!

Click pe poză pentru galerie

Doriţi să vedeţi mai mult? Daţi click aici pentru a vă prezenta câteva dintre evenimentele organizate la noi!